Kauppa

Levy: Alussa oli insinöörital002_levynkansi_levymuoto

Tällä Teekkarikuoron toisella levyllä teemoina ovat teekkarius ja Tampere. Perinteikäs Teekkarihymni pyöräytettiin duuriin ja sanoitettiin uudelleen, tuloksena on Tampereen teekkarien juhlahymni. Juomalaulujakaan ei voi Teekkarikuoron levyltä unohtaa. Teemu Teekkari -sikermä on nyt levytetty tamperelaisena versiona (sisältää Pesupallon). Kantelettaren runoon tehty Huuan mie humalattaki taas on eräänlainen antijuomalaulu. Sen sävelsi kuorolle Jussi Tamminen, säveltäjä ja kuoronjohtaja, joka aikoinaan vaikutti myös Teekkarikuorossa. Muita levyä varten tilattuja teoksia ovat Jaakko Mäntyjärven säveltämä Canon Indeed sekä Anna-Mari Kähärän säveltämä ja Sinikka Nopolan sanoittama humoristinen juhlakantaatti Alussa oli insinööri. Tämä humoristinen juhlakantaatti sävellettiin juhlistamaan TTY:n 50-vuotisjuhlavuotta.

Levy äänitettiin huhti- ja marraskuussa 2016 Kangasala-talossa, ja julkaistiin 29.11.2016.

Lähde kanssamme matkalle tekniikan maailmaan. Saatat yllättyä.

Levyn hinta: 15 €

Levy: Tuopin täydeltä – 25 vuotta juomalauluja

levyisoTeekkarikuoron ensimmäinen levy Tuopin täydeltä julkaistiin maaliskuussa 2010. Levy sisältää niin uusia kuin Rasputimesta tuttuja juomalauluja sekä teekkarikulttuurin merkkiteoksia. Suurin osa levyn 21 kappaleesta kuuluu Teekkarikuoron suosikki- ja vakio-ohjelmistoon, mutta mukana on myös Teekkarikuorolle tehtyjä uusia sovituksia. Levy on äänitetty touko- ja lokakuussa 2009 Tampereen teknillisellä yliopistolla Festian isossa salissa sekä Teekkarisauna Mörrimöykyllä Hervannassa.

Huomaa uusi levyn hinta: ennen 12 €, nyt VAIN 7 € / kpl

Levyn hinta:

• 1 – 25 kpl: 7 € / kpl
  • 26 – 50 kpl: 6 € / kpl
  • yli 50 kpl: 5 € / kpl

Haalarimerkit

Kuorolla on myynnissä Kultainen muna -haalarimerkki, Tampereen Akateemiset Laulajat -haalarimerkki sekä 30-juhlavuotismerkki.

Kultainen muna, 3€

Tampereen Akateemiset Laulajat, 2€

30-vuotisjuhlamerkki, 2€

Kuoron T-paita

Paidan hinta on 8 € / kpl. Paitoja on saatavilla seuraavia kokoja:

• Naiset: S/36, M/38, L/40, XL/42
  • Miehet: S, M, L, XL, XXL

Äänentoistolaitteet

Teekkarikuoro vuokraa myös äänentoistolaitteita. Jos olet kiinnostunut äänentoistolaitteiden vuokraamisesta, ota yhteyttä kalustovastaavaamme.

Tilauslomake

Täytä vähintään tähdellä merkityt pakolliset kentät. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostitse muutaman päivän sisällä. Tuotteet lähetetään onnistuneen maksusuorituksen jälkeen. Myös maksuton nouto TTY:ltä on mahdollista. Yritykset ja yhdistykset saavat halutessaan erillisen laskun, joka postitetaan tuotteiden mukana. Muista mainita tästä lisätietokentässä.

Toimituskulut lisätään hintaan seuraavasti:

Levy:

• 1 levy: 2 €
  • 2 levyä tai enemmän: 1 € / levy

Haalarimerkit:

• Levytilauksen yhteydessä samalla toimituskululla, muuten 1 €
  • Isommat tilaukset postimaksun mukaan

Nouto TTY:ltä: maksuton

Tilaajan tiedot

Nimi *
Yritys/yhdistys
Sähköposti *