Laulamaan

Teekkarikuoro harjoittelee lukukausien aikana maanantaisin TTY:llä Rakennustalon salissa RI207 kello 18.15-21.00.

Uusia laulajia Teekkarikuoroon otetaan mukaan syksyisin ja keväisin aina lukukausien alussa. Jos olet kiinnostunut laulamisesta Teekkarikuorossa, seuraa näille sivuille tulevia rekrytointi-ilmoituksia. Jos sinulla on kysyttävää Teekkarikuorosta, yhdistyksemme toiminnasta tai kuorossa laulamisesta, voit ottaa rohkeasti yhteyttä kuoron hallitukseen tai kuoronjohtajaan.

Syksyn 2018 avoimet harjoitukset pidetään maanantaina 3.9. ja 10.9. TTY:llä Rakennustalon tilassa RI207 kello 18.15-21. Harjoitusten jälkeen kiinnostuneet voivat sopia johtajan kanssa koelauluajan. Avoimet harkat Facebookissa.