Jouluun hiljaiseen 2017 – Teekkarikuoron joulukonsertit 11.12. ja 15.12.

Juliste: Harri Pakkala

Teekkarikuoro toivottaa kaikki tervetulleiksi joulukonsertteihin!

Jouluun hiljaiseen -konserteissa Teekkarikuoro laskeutuu Johanna Lanton johdolla rauhalliseen joulun tunnelmaan. On aika istua alas, hengähtää hetki ja uppoutua lapsuudesta tuttuihin sävelmiin. Illan mittaan käymme hyrisemässä kuoron kanssa pakkastuulen armoilla ja pohdimme jouluyön salaisuutta.

Teekkarikuoro on saanut kesällä 2017 Tampereen sävel -kuorokatselmuksessa kiitosta ilmaisusta ja hyvästä kontaktista yleisöön. Kuoro on kehittynyt Johanna Lanton johtamien kymmenen vuoden aikana tasoltaan ja ohjelmistoltaan. Laulajat ovat enimmäkseen teekkareita ja diplomi-insinöörejä, mutta joukkoon mahtuu myös humanisteja ja muiden alojen edustajia.

Tänä vuonna konsertti pidetään sekä Kangasalan tunnelmallisessa kivikirkossa että Tampereen sydämessä Aleksanterin kirkossa.

Maanantaina 11.12. Jouluun hiljaiseen, Kangasalan kirkko

Perjantaina 15.12. Jouluun hiljaiseen, Aleksanterin kirkko, Tampere

Molempiin konsertteihin saa lippuja etukäteen kuorolaisilta, Paulan tiskiltä TTY:ltä ja myös Tiketti.fi:stä. Voit myös sopia lippujen myynnistä kuoron hallituksen kanssa (hallitus at teekkarikuoro dot fi).

Konserttipäivänä lippuja myydään ovelta noin puoli tuntia ennen konserttia.

Tervetuloa!

***

Teekkarikuoro wishes you happy holidays and invites you to the Christmas concerts!

On Monday December 11th, the concert will take place in Kangasala church at 7 pm.

On Friday December 15th, the concert will be at Aleksanteri church, Tampere, at 7 pm.

Tickets for each of the concerts cost 15 e (employed) or 10 e (others), and are sold by choir singers, Paula at TUT, or in Tiketti.fi. If you wish, you can ask details from the choir board (hallitus at teekkarikuoro dot fi).

On the day of the concert, tickets will be sold half an hour before the showtime at the door.

Welcome!