Jouluun hiljaiseen 2.12 (Lammi) ja 17.12 (Tampere)

Jouluun hiljaiseen: joulukonsertit Lammin kirkossa, Hämeenlinna (su 2.12.2018 klo 15) ja Aleksanterin kirkossa, Tampere (ma 17.12.2018 klo 19)

Tampereen Teekkarikuoro virittäytyy joulutunnelmaan perinteisessä Jouluun hiljaiseen -konsertissaan. Rakastettujen suosikkien lisäksi kuullaan harvemmin esitettyjä klassikoita sekä tuoreempaa, tunnelmallista joulumusiikkia. Tule nauttimaan konsertista joko sunnuntaina 2.12. klo 15:00 Lammin kirkkoon Hämeenlinnaan tai maanantaina 17.12. klo 19:00 Aleksanterin kirkkoon Tampereelle. Lammin konsertin järjestää Lammin Lions Club.

Lammin kirkon konsertin käsiohjelmamaksu on 15 euroa ja konsertin tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Konserttiin voi ostaa lippuja ennakkoon Lammin Kiinteistökeskuksesta, Lammin Osuuspankista, Lammin Säästöpankista ja Tiketti.fistä. Ennakkoliput vaihdetaan ovella käsiohjelmaan. Käsiohjelmia on saatavana myös konsertti-iltana ovelta käteismaksua vastaan. Käy tutustumassa myös konsertin Facebook-tapahtumaan.

Aleksanterin kirkon konsertin käsiohjelmamaksu on 15/10 euroa (työssäkäyvät/muut). Konserttiin voi ostaa lippuja ennakkoon kuorolaisilta, Paulan tiskiltä TTY:ltä ja Tiketti.fistä. Ennakkoliput vaihdetaan ovella käsiohjelmaan. Käsiohjelmia on saatavana myös konsertti-iltana ovelta käteismaksua vastaan. Käy tutustumassa myös konsertin Facebook-tapahtumaan.

Teekkarikuoroa johtaa Johanna Lantto.

***

Teekkarikuoro (the student choir of Tampere University of Technology) brings you their now traditional Christmas concert, Jouluun hiljaiseen. Come enjoy our set of traditional music as well as future classics, both Finnish and international, on the first Advent Sunday 2nd of December at 3 pm in the church of Lammi, Hämeenlinna and on Monday 17th of December at 7 pm at Alexander church in Tampere. Teekkarikuoro is conducted by Johanna Lantto.

The concert at the church of Lammi is organised by Lions Club Lammi. There is an optional charge of 15 euros for the program leaflet and all profits will be donated to charity. You can buy a ticket in advance at Lammin Kiinteistökeskus, Lammin Osuuspankki, Lammin Säästöpankki or Tiketti.fi, and your ticket will be exchanged for the program at the door. You can also purchase the program by cash at the entrance. Check out also the Facebook event of the concert.

For the concert at Alexander church the program leaflet charge is 15/10 euros (employed/others) for the program. You can buy a ticket in advance from the choir members, Paula’s desk at TUT or Tiketti.fi, and your ticket will be exchanged for the program at the door. You can also purchase the program by cash at the entrance. Check out also the Facebook event of the concert.