Kevään reunalla 7.4.

Tule kuulemaan, kuinka Klemetti-opiston naiskuoro ja Teekkarikuoro loitsivat kevättä yhteiskonsertissaan Tampereen yliopiston Juhlasalissa 7.4. klo 14!

Loska ja routainen maa vasta sulavat, mutta KLONK ja Teekkarikuoro fiilistelevät jo kevättä. Musiikkineuvos Marjukka Riihimäen johtama Klemetti-opiston naiskuoro ja Johanna Lanton johtama Teekkarikuoro esittävät upeita etnohenkisiä teoksia sekä nykykuoromusiikkia ja poppia. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. a cappellan mestareilta King’s Singersiltä ja Rajattomalta sekä uuden kansanmusiikin luojilta Anna-Mari Kähärältä ja Mia Makaroffilta, mutta myös suomirockin suosikeilta Eppu Normaalilta ja Chisulta.

Luvassa on siis hersyvä kattaus uusia ja vanhoja helmiä kaikille uuden kuoromusiikin ystäville.

Konsertti on Tampereen yliopiston keskustakampuksen juhlasalissa (Kalevantie 4) klo 14.00, ovet saliin aukeavat klo 13.30.

Liput ovat 15/8 e (työssäkäyvät/muut) kuorolaisilta, Paulan tiskiltä ja ovelta ostettaessa.
Liput Tiketti.fi 16,50/9,50 e (työssäkäyvät/muut).

Kevään reunalla Facebook-tapahtuma

Lue lisää Klemetti-opiston naiskuorosta

Come and join Teekkarikuoro and Klemetti-opiston naiskuoro as they weave their music to bring us to spring!

The awarded choir conductor Marjukka Riihimäki will conduct Klemetti-opiston naiskuoro, and Teekkarikuoro will be conducted by Johanna Lantto. Together the choirs will perform etno-spirited music pieces, as well as pop and new choral music. The repertoire includes songs from e.g. the a cappella masters, King’s Singers and Rajaton, and the new Finnish etno music creators Anna-Mari Kähärä and Mia Makaroff. Lighter music pieces include songs from rock artists Eppu Normaali and Chisu.

This concert will bring us little bit closer to the coming Summer and will tell stories of past and present that touch us all.

The concert will be a fulfilling ensemble of brilliant music to all choir and music lovers.

The concert will be held in Tampere University’s auditorium in Kalevantie 4 at 14.00. Doors to the hall will open at 13.30.

The tickets are 15/8 e (working people/all discount groups) and you can buy them from Paula’s desk, from the choir members and at the venue before the concert.
Tickets bought from Tiketti.fi are 16,50/9,50e (working people/all discount groups).

Kevään reunalla Facebook event