Teekkarikuoro goes POP!

Teekkarikuoro goes POP!Mistä huomaa kevään – ja ennen kaikkea Wapun – tulleen? Luonnollisesti Teekkarikuoron perinteikkään kevätkonsertin saapumisesta!

TEEKKARIKUORO GOES POP -konsertti järjestetään nimensä mukaisesti menevässä pop-hengessä tiistaina 24.4.2012 klo 19:00 Klubilla. Ohjelmistoon kuuluu niin kotimaisen kuin kansainvälisen pop- ja rockmusiikin klassikoita useilta vuosikymmeniltä. Hanki siis lippusi kuorolaisilta, Paulan tiskiltä, Juvenes-kirjakaupoista tai viimeistään Klubin ovelta ja saavu paikalle seuraamaan, kuinka Johanna Rinteen johtamalta Teekkarikuorolta taittuvat muiden muassa Queen, Michael Jackson, Juice ja Ultra Bra. Oman lisänsä taide-elämykseen tuovat huikea livebändi sekä taitavat tanssijattaret. Lipun hinta on 5/8 €.

Mitä: Teekkarikuoro goes POP!
Missä: Klubi (Tullikamarinaukio 2)
Milloin: ti 24.4.2012 klo 19:00
Liput 5/8 € (kuorolaiset, TTY: Paulan tiski, Juvenes-kirjakauppa)