Wappusymposium 22.4.2018

Torvikoplan ja Teekkarikuoron tulkinta Akseli Gallen-Kallelan teoksesta Symposium. Kuva: Jari Latva-Teikari

Wappusymposium – Teekkarikuoron ja Torvikoplan wappukonsertti
su 22.4.2018 klo 18
Festian iso sali,
Tampereen teknillinen yliopisto
10/5 e (työssäkäyvät/muut)

Osta lippusi Torvikoplan verkkokaupasta!

Tampereen musavoimat kohtaavat, kun Teekkarikuoro ja tamperelaisten opiskelijoiden big band Torvikopla yhdistävät voimansa wappukonsertissa. Tätä ei kannata jättää väliin.

Torvikopla ja Teekkarikuoro tarjoilevat manserokin merkkiteoksia, suomirokin helmiä ja pophittejä viimeisiltä vuosikymmeniltä. Konsertissa kuullaan tuttuja biisejä uusina sovituksina kuoron, solistien, big bandin ja jousikvartetin esittäminä.

Settilistalla näkyy muun muassa Ultra Bra, Eppu Normaali, Ismo Alanko ja Kirka!

Konsertissa heräävät henkiin myös Akseli Gallen-Kallelan Symposium-maalauksen hahmot. Tule kuulemaan, mieltä Jean Sibelius on Juicen ikivihreistä.

Viimeistään tässä konsertissa syttyy riemu wappukansan sydämiin!

Konsertti alkaa ulkoilmakonsertti Wappuradio Liven jälkeen klo 18 Festian isossa salissa.

Fukseille alennushinta 4 e Paulan tiskiltä.
Liput tulossa myyntiin. Osta omasi Paulan tiskiltä, esiintyjiltä tai Koplan lippukaupasta 10/5 e (työssäkäyvät/muut).

Konsertti on osa TTYY:n Teemunkierrosta.

Lämpimästi tervetuloa!

Käy tutustumassa myös konsertin Facebook-tapahtumaan!

Torvikoplan kotisivut

Wappusymposium – spring concert of Teekkarikuoro and Torvikopla big band
Sunday, April 22th at 6pm
Festia, TUT
10/5 e (employed/others)

Get your tickets online here!

This year Teekkarikuoro and Torvikopla big band combine their musical talents to perform rock music from Tampere and Finland in a traditional Wappu concert.
The concert starts after Wappuradio Live at 6 pm.

Discount price 4 e for fuksis at Paulan tiski!
Tickets will be soon for sale at Paulan tiski at TUT, from choir or band members, or you can get them now in the webshop for 10/5 e (employed/others).

See you at the concert!