Tilaa keikka

Teekkarikuoro ja TeekkariKvartti keikkailevat jatkuvasti erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea, pääasiassa Pirkanmaalla. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa akateemisia vuosijuhlia tai vaikkapa yrityksen pikkujouluja kuin kutsumalla paikalle oikea kuoro! Ehkä kaipaat pienimuotoisempaa ohjelmaa illanviettoon tai vanhan ystäväsi syntymäpäiville? Silloin kyseeseen voisi paremmin tulla 4-8 hengen TeekkariKvartti.

Esiintymiskorvaus sovitaan aina keikkakohtaisesti. Korvauksen määrään vaikuttaa monet asiat, kuten esiintymisen pituus ja tilaisuuden luonne, matkakulut, laulajille mahdollisesti tarjottu ruoka ja juoma, jne. Opiskelijajärjestöille teemme hyvin edullisia tarjouksia. Tässä kuitenkin viitteelliset hinnat: Teekkarikuoro 540 euroa, TeekkariKvartti n. 300-400 euroa.

Keikkapyynnön tekeminen on helppoa: Täytä oheinen lomake ja lähetä tiedot, niin keikkamyynnistämme vastaava henkilö ottaa muutaman päivän sisällä yhteyttä korvauksesta ja muista tarkoista yksityiskohdista sopimiseksi. Lomakkeella tehty tilaus ei sellaisenaan sido kumpaakaan osapuolta.

Täytä vähintään tähdellä merkityt pakolliset kentät.

Tilaajan tiedot

Yrityksen/järjestön nimi
Yhteyshenkilö *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero *
Laskutusosoite

Keikkatiedot

Haluttu kokoonpano *
(kuoro 20-40 hlö tai
kvartetti/tuplakv. 4-8 hlö)
Päivämäärä ja aika *
Esiintymispaikka, osoite *
Tilaisuus *
(nimi, lyhyt kuvaus)
Muuta
(ohjelmistotoiveet yms.)