Tumman taivaan taika digitallenne

12,00 

Osasto:

Kuvaus

Suomalaisessa joulussa yhdistyvät pimeän vuodenajan luoma taianomaisuus ja tunnelmallisuus, hohtavien hankien ja kynttilöiden valo sekä yhdessäolo ja toivo. Nämä teemat mielessämme lähdimme suunnittelemaan joululevyä, jolle halusimme mukaan sekä perinteisiä joululauluja että uutta kuoromusiikkia. 

Tumman taivaan taika -levyllä kuullaan useita aiemmin julkaisemattomia sävellyksiä. Kuoromme luottosäveltäjä, entinen teekkarikuorolainen Elina Majuri sävelsi levyllemme kaksi laulua. Levyn nimikkoteoksen Tumman taivaan taika tekstin on tehnyt teatteri- ja kulttuurialan monitaituri Katariina Lantto, ja Jouluyön teksti on Immi Hellénin vuonna 1916 kirjoittama runo. 

Säveltäjä ja kuoronjohtaja Sabrina Ljungbergin riemukas Tule armas joulu! on sävelletty Sakari Topeliuksen 1870-luvulta peräisin olevaan runoon. Lauluyhtye Viidelle alunperin sävelletty mystinen Metsien joulu on levyämme varten saanut uuden sekakuorosovituksen säveltäjä Virpi Eroman käsissä. Tutuista joululauluista olemme valinneet levylle perinteisten versioiden rinnalle tuoreita sovituksia.

Tunnelmallisia kuunteluhetkiä!

Levy äänitettiin toukokuussa 2022 ja julkaistiin 24.11.2022.

Levyn kappalelista ja lisätietoja levystä: Tumman taivaan taika – Teekkarikuoro

 

Tilattuasi digitallenteen, lähetämme sinulle sähköpostilla latauslinkin Bandcamp-sivustolle sekä henkilökohtaisen latauskoodin. Jos haluat Tumman taivaan taika –digitallenteen jouluksi 2022, tilaathan sen torstaihin 22.12.2022 mennessä!

fiFinnish