Avoimet harjoitukset 15.1.2024

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 15.01.2024
18:15 - 21:00


Etsitkö uutta, innostavaa harrastusta? Puuttuuko elämästäsi musiikkia? Haluatko osaksi laulavaa, lämminhenkistä yhteisöä? Tule tutustumaan Teekkarikuoroon!

Teekkarikuoro järjestää avoimet harjoitukset ma 8.1. ja 15.1. klo 18.15-21 Rakennustalon luokassa RH215. Harjoituksissa pääset tutustumaan kuoron harjoituselämään ja laulamaan kuorolaisten seassa. Avoimissa harjoituksissa on mahdollista ilmoittautua koelauluihin, joiden kautta voi päästä kuorolaiseksi!

Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella toimiva Teekkarikuoro on kunnianhimoinen, mutta hyvään meininkiin satsaava sekakuoro. Ohjelmisto koostuu viihteellisestä musiikista unohtamatta kuitenkaan klassisia kuoroteoksia, kansanlauluja ja lauluyhtyemusiikkia. Laulaminen on Teekkarikuoron toiminnan ydin, mutta harrastukseen liittyy runsain mitoin myös muita tapahtumia, kuten saunailtoja ja ekskursioita.

Jos Teekkarikuoron meno kiinnostaa, mutta et pääse kumpiinkaan avoimiin harjoituksiin, voit sopia koelauluajan ottamalla yhteyttä kuoronjohtajaamme Johannaan (kuoronjohtaja(at)teekkarikuoro.fi).

Linkki Facebook-tapahtumaan

fiFinnish