Julkaisut

Teekkarikuoro on julkaissut kaksi levyä: teekkariutta syväluotaavan Alussa oli insinöörin ja hilpeän juomalaululevyn Tuopin täydeltä. Molemmat levyt voit ostaa verkkokaupastamme. Marraskuussa 2022 julkaistaan kuoron joululevy Tumman taivaan taika.

Tumman taivaan taika

Teekkarikuoron kolmas levy, ensimmäinen joululevy, Tumman taivaan taika julkaistaan jouluksi 2022. Levyllä kuullaan perinteisiä, jo tutuksi tulleita joululauluja, mutta myös uusia levyä varten sovitettuja ja sävellettyjä teoksia. Lisätietoa levystä ja sen hankkimisesta tiputtelee syksyn aikana kuoron kanavissa aina jouluun asti. Pysy kuulolla!

Alussa oli insinööri

Tällä Teekkarikuoron toisella levyllä teemoina ovat teekkarius ja Tampere. Perinteikäs Teekkarihymni pyöräytettiin duuriin ja sanoitettiin uudelleen, tuloksena on Tampereen teekkarien juhlahymni. Juomalaulujakaan ei voi Teekkarikuoron levyltä unohtaa. Teemu Teekkari -sikermä on nyt levytetty tamperelaisena versiona (sisältää Pesupallon). Kantelettaren runoon tehty Huuan mie humalattaki taas on eräänlainen antijuomalaulu. Sen sävelsi kuorolle Jussi Tamminen, säveltäjä ja kuoronjohtaja, joka aikoinaan vaikutti myös Teekkarikuorossa. Muita levyä varten tilattuja teoksia ovat Jaakko Mäntyjärven säveltämä Canon Indeed sekä Anna-Mari Kähärän säveltämä ja Sinikka Nopolan sanoittama Alussa oli insinööri. Tämä humoristinen juhlakantaatti sävellettiin juhlistamaan TTY:n 50-vuotisjuhlavuotta.

Levy äänitettiin huhti- ja marraskuussa 2016 Kangasala-talossa, ja julkaistiin 29.11.2016.

Lähde kanssamme matkalle tekniikan maailmaan. Saatat yllättyä.

Tuopin täydeltä – 25 vuotta juomalauluja

Tuopin täydeltä – Teekkarikuoron juomalaululevy

Teekkarikuoron ensimmäinen levy Tuopin täydeltä julkaistiin maaliskuussa 2010. Levy sisältää niin uusia kuin Rasputimesta tuttuja juomalauluja sekä teekkarikulttuurin merkkiteoksia. Suurin osa levyn 21 kappaleesta kuuluu Teekkarikuoron suosikki- ja vakio-ohjelmistoon, mutta mukana on myös Teekkarikuorolle tehtyjä uusia sovituksia. Levy on äänitetty touko- ja lokakuussa 2009 Tampereen teknillisellä yliopistolla Festian isossa salissa sekä Teekkarisauna Mörrimöykyllä Hervannassa.

fiFinnish