Kuorolaiseksi

Kiinnostaako sinua laulaa muuallakin kuin suihkussa? Kaipaatko harrastusta, jossa yhdistyy täydellisesti musiikki, hauskanpito ja hyvä meininki? Hae mukaan Teekkarikuoroon! Kuoro järjestää avoimia harjoituksia syys- ja kevätlukukauden alussa. Harjoituksemme ovat Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella Rakennustalossa. Avoimissa harkoissa voit tulla tutustumaan kuorolauluun ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa. Avoimien harjoitusten jälkeen kuoronjohtaja Johanna koelaulattaa kaikki halukkaat ja kuorourasi voi alkaa!

Jos kiinnostuit Teekkarikuorossa laulamisesta, seuraa näille sivuille ja Facebookiin tulevia rekrytointi-ilmoituksia. Mikäli harkitset vielä ja haluat lisätietoja Teekkarikuorosta, yhdistyksemme toiminnasta tai kuorossa laulamisesta ylipäänsä, tutustu meihin somessa tai ota rohkeasti yhteyttä kuoron hallitukseen tai kuoronjohtajaan.

fiFinnish