Laulumailla

Teekkarikuoron konsertti Posiolla 2018

Teekkarikuoro lähtee tänä talvena pohjoiseen, ja matkan ensimmäinen konsertti on Posiolla.

Laulamme yhdessä kolmen lähialueen kuoron kanssa perinteistä suomalaista kuoromusiikkia ja Lappi-aiheisia kappaleita.

Konsertti Laulumailla pidetään torstaina 15.2.2018 Posion seurakuntasalissa (Sysitie 7, Posio) kello 19.00 alkaen. Käsiohjelmia myydään ovella hintaan 10/5 e.

Posiolaista Viihdekuoro Siulasia johtaa Martti Ovaskainen.

Naiskuoro Ainot perustettiin vuonna 1994. Kuoronjohtajana on toiminut perustamisesta asti tähän päivän musiikkimaisteri Alla Kouru. Kuoro on konsertoinut kotimaan lisäksi Ruotsissa ja Venäjällä.

Sekakuoro Kuusamon Laulu on perustettu vuonna 1961, ja vuodesta 2001 kuoroa on johtanut musiikin maisteri Alla Kouru. Konsertit ja esiintymiset ovat yleensä olleet kotimaassa, mutta kuoro on käynyt myös konserttimatkalla Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Tapahtuma on myös Facebookissa.

Juomalaulusauna 2018

Tervetuloa vuoden 2018 Juomalaulusaunalle! Sen järjestävät yhdessä Teekkarikuoro ja TTY:n PerinneSeura.

MITÄ: Teekkarikuoron ja PerinneSeuran Juomalaulusauna
MILLOIN: Ma 29.1.2018 klo 18 alkaen. Kilpailu alkaa klo 20.
MISSÄ: Teekkarisauna Mörrimöykyssä
MITÄ MUKAAN: Oma pyyhe, uusi juomalaulu ja Raspu!

***
WHAT: Drinking song competition sauna by Teekkarikuoro and PerSe
WHEN: Monday January 29th, doors at 6pm. Competition starts at 8pm.
WHERE: Teekkarisauna “Mörrimöykky”
WHAT YOU NEED: Your towel, your new drinking song, and Rasputin songbook!

Tapahtuma on myös Facebookissa!//See also the event in Facebook!

Hae Teekkarikuoroon tammikuussa 2018! – Choir auditions in January 2018

Kiinnostaako kuorolaulu? Ei se mitään, niin meitäkin! Teekkarikuoron avoimet harjoitukset ovat vuoden aluksi kahtena maanantaina, 8. ja 15.1.2018. Saavu Festian luokkaan FC112 avoimiin harjoituksiin klo 18.15-21.00, niin pääset tutustumaan menoon ja kokeilemaan, miltä kuorossa laulaminen tuntuu!

Kuoronjohtaja koelaulattaa uudet kuorolaiset. Varaudu esittämään hänelle valitsemasi kappale. Koelauluajat sovitaan harjoituksissa. Otathan yhteyttä kuoronjohtajaan (kuoronjohtaja@teekkarikuoro.fi), mikäli haluat liittyä kuoroon, mutta et pääse harjoituksiin.

Tapahtuma on myös Facebookissa.

Jouluun hiljaiseen 2017 – Teekkarikuoron joulukonsertit 11.12. ja 15.12.

Juliste: Harri Pakkala

Teekkarikuoro toivottaa kaikki tervetulleiksi joulukonsertteihin!

Jouluun hiljaiseen -konserteissa Teekkarikuoro laskeutuu Johanna Lanton johdolla rauhalliseen joulun tunnelmaan. On aika istua alas, hengähtää hetki ja uppoutua lapsuudesta tuttuihin sävelmiin. Illan mittaan käymme hyrisemässä kuoron kanssa pakkastuulen armoilla ja pohdimme jouluyön salaisuutta.

Teekkarikuoro on saanut kesällä 2017 Tampereen sävel -kuorokatselmuksessa kiitosta ilmaisusta ja hyvästä kontaktista yleisöön. Kuoro on kehittynyt Johanna Lanton johtamien kymmenen vuoden aikana tasoltaan ja ohjelmistoltaan. Laulajat ovat enimmäkseen teekkareita ja diplomi-insinöörejä, mutta joukkoon mahtuu myös humanisteja ja muiden alojen edustajia.

Tänä vuonna konsertti pidetään sekä Kangasalan tunnelmallisessa kivikirkossa että Tampereen sydämessä Aleksanterin kirkossa.

Maanantaina 11.12. Jouluun hiljaiseen, Kangasalan kirkko

Perjantaina 15.12. Jouluun hiljaiseen, Aleksanterin kirkko, Tampere

Molempiin konsertteihin saa lippuja etukäteen kuorolaisilta, Paulan tiskiltä TTY:ltä ja myös Tiketti.fi:stä. Voit myös sopia lippujen myynnistä kuoron hallituksen kanssa (hallitus at teekkarikuoro dot fi).

Konserttipäivänä lippuja myydään ovelta noin puoli tuntia ennen konserttia.

Tervetuloa!

***

Teekkarikuoro wishes you happy holidays and invites you to the Christmas concerts!

On Monday December 11th, the concert will take place in Kangasala church at 7 pm.

On Friday December 15th, the concert will be at Aleksanteri church, Tampere, at 7 pm.

Tickets for each of the concerts cost 15 e (employed) or 10 e (others), and are sold by choir singers, Paula at TUT, or in Tiketti.fi. If you wish, you can ask details from the choir board (hallitus at teekkarikuoro dot fi).

On the day of the concert, tickets will be sold half an hour before the showtime at the door.

Welcome!

Yhdessä! – Teekkarikuoro ja TYL esiintyvät Tampereen yliopiston juhlasalissa 26.10. klo 19

Tamperelaiset akateemiset opiskelijakuorot pitävät yhteiskonsertin 26.10.2017

Tampereen akateemiset opiskelijakuorot ylpeinä esittävät: Yhdessä!

Tamperelaiset akateemiset opiskelijakuorot, Tampereen yliopiston laulajat ja Teekkarikuoro, ovat yhdistäneet voimansa ja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestävät konsertin Yhdessä!

Konsertissa esitetään pääasiassa 2000-luvun suomalaista musiikkia. Kalevalaan ja saamelaiseen perinteeseen pohjautuvien kuorosävellysten lisäksi kuullaan myös popsovituksia sekä kansainvälistä uraa tekevien kuorosäveltäjien englanninkielisiä teoksia.

Tervetuloa konserttiin!

TYLiä johtaa Päivi Liimola ja Teekkarikuoroa tuttuun tapaan Johanna Lantto.

Liput 8/13 e (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet/muut) tai myös Tiketti.fi:stä (9,5/14,5 e, toimituskulut sisältyvät hintaan).
Konsertti on myös Facebookissa.

Tutustu yliopistolla majailevaan toverikuoroomme: http://www.tyl.fi