Tilaa laulua

Teekkarikuoron tai lauluryhmä TeekkariKvartin voi tilata keikalle. Teemme keikkaa noin 30 hengen kuorolla tai 4-8 laulajan TeekkariKvartilla. Esiinnymme pääasiassa Pirkanmaalla.

TeekkariKvartti keikkailee aktiivisesti mitä monenlaisimmissa tapahtumissa: kirjaimellisesti häistä hautajaisiin. Kvartti on oiva ohjelmanumero vaikkapa illanviettoihin, muistotilaisuuksiin tai vanhan ystävän syntymäpäiville.

Kuoro esiintyy konserttien lisäksi tyypillisesti isoissa juhlissa tai konferensseissa. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa akateemisia vuosijuhlia tai vaikkapa yrityksen pikkujouluja kuin kutsumalla paikalle oikea kuoro!

Lähtöhinta 15 minuutin keikalle on Teekkarikuorolla 650-700 € ja TeekkariKvartilla 350 €. Opiskelijajärjestöt saavat alennusta keikoista. Kokoonpano ja esitettävät kappaleet räätälöidään tilaisuuteen sopiviksi.

Esiintymiskorvaus sovitaan aina keikkakohtaisesti. Korvauksen määrään vaikuttaa muun muassa esiintymisen pituus ja tilaisuuden luonne sekä mahdolliset matkakulut. Opiskelijajärjestöille teemme hyvin edullisia tarjouksia.

Keikkapyynnön tekeminen on helppoa: täytä oheinen lomake ja lähetä tiedot, niin keikkamyynnistämme vastaava henkilö ottaa muutaman päivän sisällä yhteyttä sinuun. Hän sopii kanssasi korvauksesta ja muista tarkoista yksityiskohdista. Lomakkeella tehty tilaus ei sido kumpaakaan osapuolta.

    fiFinnish