Kipinät & Teekkarikuoro: Joulun säihkettä (Jyväskylä)

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 09.12.2023
14:00 - 15:30

Tapahtumapaikka
Taulumäen kirkko


Tamperelainen Teekkarikuoro ja jyväskyläläinen Kipinät-kuoro luovat säihkettä joulun juhlaan!

Kuoroja kuullaan yhteiskonsertissa lauantaina 9.12. klo 14 Taulumäen kirkossa Jyväskylässä. Luvassa on ainutlaatuinen jouluelämys, joka lumoaa soinnillaan ja vie kuulijansa joulun sanoman äärelle rytmikkäiden sovitusten johdattelemana. Sekakuorot esittävät yhdessä ja erikseen niin rakastettuja klassikoita kuin uudempia joululaulujen helmiä. Kuorot konsertoivat myös Tampereen Tuomiokirkossa lauantaina 2.12. klo 19.

Kipinät on jyväskyläläinen pop- ja jazzmusiikin ja kuoroimprovisaatioon keskittyvä kuoro, jota johtaa sen perustaja, pop/jazz-laulunopettaja ja palkittu kuoronjohtaja Kaisa Halmemies. Kuoro koostuu noin 45 muusikosta ja musiikin aktiiviharrastajasta. 5-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kipinät on rajoja rikkova rytmimusiikin pioneeri perinteikkäässä kuoromaailmassa. Se tunnetaan valovoimaisesta esiintymisestä, raikkaasta soinnistaan ja tiukasta groovesta.

Jyväskylän konsertin lippuja on saatavilla lippukaupasta ja ovelta. Peruslipun hinta on 25 € ja alennuslipun (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varusmies) hinta 15 €. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Facebook-tapahtumaan tästä.

fiFinnish