Kipinät & Teekkarikuoro: Joulun säihkettä (Tampere)

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 02.12.2023
19:00 - 20:30

Tapahtumapaikka
Tampereen tuomiokirkko


Tamperelainen Teekkarikuoro ja jyväskyläläinen Kipinät-kuoro luovat säihkettä joulun juhlaan!

Kuoroja kuullaan yhteiskonsertissa lauantaina 2.12. klo 19 Tuomiokirkossa Tampereella. Luvassa on ainutlaatuinen jouluelämys, joka lumoaa soinnillaan ja vie kuulijansa joulun sanoman äärelle rytmikkäiden sovitusten johdattelemana. Sekakuorot esittävät yhdessä ja erikseen niin rakastettuja klassikoita kuin uudempia joululaulujen helmiä. Kuorot konsertoivat myös Jyväskylän Taulumäen kirkossa lauantaina 9.12. klo 14.

Kipinät on jyväskyläläinen pop- ja jazzmusiikin ja kuoroimprovisaatioon keskittyvä kuoro, jota johtaa sen perustaja, pop/jazz-laulunopettaja ja palkittu kuoronjohtaja Kaisa Halmemies. Kuoro koostuu noin 45 muusikosta ja musiikin aktiiviharrastajasta. 5-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kipinät on rajoja rikkova rytmimusiikin pioneeri perinteikkäässä kuoromaailmassa. Se tunnetaan valovoimaisesta esiintymisestä, raikkaasta soinnistaan ja tiukasta groovesta.

Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelmamaksu on 25/15 €. Lippuja on saatavilla ennakkoon kuorolaisilta ja TREYn palvelutiskeiltä. Ennakkoliput vaihdetaan ovella käsiohjelmaan. Käsiohjelmia on saatavilla myös konsertti-iltana ovelta käteis- ja korttimaksua vastaan.

Facebook-tapahtumaan tästä.

fiFinnish