Tapahtumat

Yhdessä! – Teekkarikuoro ja TYL esiintyvät Tampereen yliopiston juhlasalissa 26.10. klo 19

Tamperelaiset akateemiset opiskelijakuorot pitävät yhteiskonsertin 26.10.2017

Tampereen akateemiset opiskelijakuorot ylpeinä esittävät: Yhdessä!

Tamperelaiset akateemiset opiskelijakuorot, Tampereen yliopiston laulajat ja Teekkarikuoro, ovat yhdistäneet voimansa ja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestävät konsertin Yhdessä!

Konsertissa esitetään pääasiassa 2000-luvun suomalaista musiikkia. Kalevalaan ja saamelaiseen perinteeseen pohjautuvien kuorosävellysten lisäksi kuullaan myös popsovituksia sekä kansainvälistä uraa tekevien kuorosäveltäjien englanninkielisiä teoksia.

Tervetuloa konserttiin!

TYLiä johtaa Päivi Liimola ja Teekkarikuoroa tuttuun tapaan Johanna Lantto.

Liput 8/13 e (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet/muut) tai myös Tiketti.fi:stä (9,5/14,5 e, toimituskulut sisältyvät hintaan).
Konsertti on myös Facebookissa.

Tutustu yliopistolla majailevaan toverikuoroomme: http://www.tyl.fi

Teekkarikuoron konsertit syksyllä 2017

Teekkarikuoro teki vuonna 2016 toisen levynsä Alussa oli insinööri. Maskotti Tarmo valvoo. Kuva Harri Pakkala

Alkava syksy on pullollaan kuoroelämää! Teekkarikuoro pitää syksyllä 2017 kolme konserttia.

Tässä ovat varmistuneet konserttipäivät:
26.10. Teekkarikuoron ja Tampereen yliopiston laulajien yhteiskonsertti, Tampereen yliopiston juhlasali
11.12. Joulukonsertti, Kangasalan kirkko, Kangasala
15.12. Joulukonsertti, Aleksanterin kirkko, Tampere

Lisätietoa lipuista ja kellonajoista seuraa myöhemmin.

Tervetuloa konsertteihin!

Liity Teekkarikuoroon – Join the TUT choir!

Kuoroihmisen kehitys

Teekkarikuoro hakee uusia laulajia

Kiinnostaako kuorolaulu? Ei se mitään, niin meitäkin! Teekkarikuoron avoimet harjoitukset ovat tänä syksynä kahtena maanantaina, 4. ja 11.9. Saavu Festian luokkaan FC112 avoimiin harjoituksiin klo 18.15-21.00, niin pääset tutustumaan menoon ja kokeilemaan, miltä kuorossa laulaminen tuntuu!

Kuoronjohtaja koelaulattaa uudet kuorolaiset. Varaudu esittämään hänelle valitsemasi kappale. Koelauluajat sovitaan harjoituksissa. Otathan yhteyttä kuoronjohtajaan (kuoronjohtaja@teekkarikuoro.fi), mikäli haluat liittyä kuoroon, mutta et pääse harjoituksiin.

Tapahtuma on myös Facebookissa.

Teekkarikuoro NääsPeksissä 2016

Teekkarikuoro esitti munkkikuoroa syksyn 2016 NääsPeksissä Naamat taulussa. Kuva Mika Kiviluoma.

Bänditapahtuma TALent Hervanta 24.4. @ Wanha tappi Hervanta

Bänditapahtuma TALent Hervanta 24.4. klo 18 alkaen Wanhassa tapissa

TALent Hervanta -bänditapahtuma tulee taas sulostuttamaan Wapunaikaista Hervantaa! Tapahtumapaikkana toimii tällä kertaa upouusi Ravintola Wanha Tappi Hervannassa. Kieri siis sinne viikonlopun virkistämänä maanantaina 24.4. ja koe Teekkarikuoron järjestämä huikea spektaakkeli, jossa otetaan musiikkityyleistä ja soittotaidoista mittaa.

Show alkaa n. klo 18:00 ja jatkuu n. klo 22:00 asti. Tuona aikana bändit esittävät 15-45 minuutin mittaisia settejä. Musiikkityyli ja kokoonpanon rakenne on vapaa. Menneinä vuosina on nähty ja kuultu selloduettoja, popjazzia, hempeitä balladeja, progressiivista rokkia, pelkkiä bassoja soittavia bassoja, Google-transloitua räppiä, saksalaista heviä ja vaikka mitä. Mutta ihan tavallinenkin musiikki sopii mukaan mainiosti.

Ilmoita siis itsesi tai konkkaronkkasi mukaan musiikilliseen mittelöön tällä lomakkeella jo 7.4. mennessä: https://goo.gl/forms/hhCp2XA40AL71hih2

Ilmainen sisäänpääsy!

TALent Hervanta is a quite-very-traditional-indeed band event organized by the student choir Teekkarikuoro. On Monday April 24th at Wanha Tappi restaurant in Hervanta you are to expect a wonderful spectacle that throws out all possible expectations and replaces them with unfound joy for music and experimentation.

Showtime starts at 6PM and goes on until 10PM. During the evening, the bands will perform sets with a duration of between 15 and 45 minutes. The band can be of any composition and music style. Over the years we have enjoyed such treats as cello duets, pop jazz, gentle ballads, progressive rock, basses playing basses, Google translated rap, German heavy metal and countless others. However, ordinary music is just as welcome.

Everyone is welcome to come and enjoy the music. If you want to perform as well, feel free to enroll your band or yourself in taking part in this fabulous celebration of musical multitude. Deadline for sign-up is on 7th of April: https://goo.gl/forms/hhCp2XA40AL71hih2

Free entry!

Waka wanha wappukonsertti

Tule kuulemaan Teekkarikuoron uljaaseen wappukonserttiin, miten teekkari nimeltä Teemu samoaa Herwannan synkkiä salomaita ja kerää lauluja mahtavaan eepokseen, Ka-… eikun Rasputtimeen!

Liput kuorolaisilta, Paulan tiskiltä ja osoitteesta http://www.tiketti.fi/Waka-wanha-wappukonsertti-Tampereen-teknillinen-yliopisto-lippuja/46805, sekä ovelta.

Welcome to Teekkarikuoro’s fine spring concert! You will see, how a certain student of technology called Teemu gathers songs for an important epic, Kale-… that is, Rasputin!

Tickets can be bought from choir members, Paula’s desk, http://www.tiketti.fi/Waka-wanha-wappukonsertti-Tampereen-teknillinen-yliopisto-lippuja/46805, or at the doors right before the concert.